BÆREDYGTIGT BADETØJ & DET LÆKRESTE LINGERI

Til den kvalitetsbevidste fashionista, som har øje for miljøet.

Golden Palm blev stiftet i sommeren 2018. Vi bestræber os i at sælge unikt og bæredygtigt kvalitets-badetøj og lækkert lingeri, til priser alle kan være med på. Det er vores mål, at drive en ærlig og bæredygtig virksomhed, hvor vores kunder altid er i fokus. Vores udvalg af produkter er valgt nøje, så prisen altid er lav uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi står derfor klar til at give dig den bedst mulige service.

STRANDLIV UDEN BEKYMRINGER

 Alt vores badetøj stammer fra kasserede plastflasker, der genbruges og omdannes til stof til vores badetøj. Noget vi i Golden Palm sætter stor pris på.

Der er blevet tilføjet et element i vores badetøj, der gør det er hurtigtørrende, så det ikke bevarer vand og sand, og det optimerer holdbarheden i badetøjet.

Vores badetøj bliver designet og fremstillet i Bali af lokale håndværkere.

På denne måde støtter vi op om lokalsamfundet, der hvor tøjet bliver lavet, hvilket er med til at støtte op om vores mission i at lede og inspirere andre til at gå en bæredygtig vej

KVALITET TIL EN FORNUFTIG PRIS!

 Hos Golden Palm har vi fokus på at prisen skal være lav, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor udvælger vi altid de lækreste produkter til prisen, både når det kommer til lingeri, badetøj og accessories.

SE DE SENESTE NYHEDER – KLIK HER!

SE ALLE VORES PRODUKTER HER

Lavet på de bedste materialer

GÅ TIL SHOPPEN!